I. ASSESSMENT ITINERARY

The 342nd Site Visit in the AUN-QA Programme Assessment at Thai Nguyen University to be held on 22- 24 August 2023

Time indicated below is GMT +7 (University Local Time).

Time	Duration	1. Automation and Control Engineering		2. Mechatronics Engineering Program			3. Bachelor of Resources and Environmental Management	Time	4. Bachelor of Tourism and Travel Service Management	
		Chief Lead Assessor: Prof. Ir. Dr. Shahrir Abdullah Assessor: Dr. Tan Chin Hon	Time	Lead Assessor: Prof. Dr. Mohd Nizam Ab Rahman Assessor: Dr. Jo- Ann Y. Solomon	Time		Lead Assessor: Asst. Prof. Dr. Pakorn Watanachaturaporn Assessor: Assoc. Prof. Dr. Rosula Reyes		Lead Assessor: Assoc. Prof. Dr. Ornsiri Cheunsuang Assessor: Prof. Cheryl R. Peralta, DrPH, PTRP	
Loca	tion	on Thai Nguyen Campus			Lao Cai Campus					
					DAY 0 21st August	2023				
TBD		Assessors' Final Preparation Assessors' Arrival and Pick-up								
Before Dinner	Meeting the Hotel/ airport to go over the itinerary and schedule (Final Preparation Meeting)									

	DAY 1 Tuesday, 22nd August 2023										
08:30 - 09:00 3	30 mins	Opening Session Univeristy Introductory Video Welcoming Speech by representative of University Opening Remarks by representative of AUN-QA Group Photo				30 mins	Opening Session University Introductory Video Welcoming Speech by representative of University Opening Remarks by representative of AUN-QA Group Photo				
		Venue: Great Hall, O Nguyen University o campus)		•			Venue: 3rd Meeting Room, Nguyen University - Lao Ca		,		
09.00 - 09.15	15 mins	Break			09.00 - 09.15	15 mins	Break				
09.15 -	90 mins	Briefing by Dean, Meet Key Faculty Members: Head of Department, Programme Chair, and SAR Team	09.15	Briefing by Dean, Meet Key Faculty Members: Head of Department, Programme Chair, and SAR Team	09.15 -	90 mins	Briefing by Dean, Meet Key Faculty Members: Head of Department, Programme Chair, and SAR Team	09.15	Briefing by Dean, Meet Key Faculty Members: Head of Department, Programme Chair, and SAR Team		
10.45		Venue: P. 206, 2nd Floor, Experimental Building, TNUT campus	10.45	Venue: P. 303, 3rd Floor, Experimental Building, TNUT campus	10.45		Venue: 2nd Meeting Room, 2nd Floor, Headquarter Building	10.45	Briefing by Dean, Meet Key Faculty Members: Head of Department, Programme Chair,		
10.45 - 11.00	15 mins	Break Venue: P. 201, 2nd Floor, Experimental Building, TNUT	10.45 - 11.00	Break Venue: P. 201, 2nd Floor, Experimental Building, TNUT campus	10.45 - 11.00	15 mins	Break	10.45 - 11.00	Break		

		campus							
11.00 - 12.30	90 mins	Meeting with Academic Staff Venue: P. 206, 2nd Floor, Experimental Building, TNUT campus	11.00 - 12.30	Meeting with Academic Staff Venue: P. 303, 3rd Floor, Experimental Building, TNUT campus	11.00 - 12.30	90 mins	Meeting with Academic Staff Venue: 2nd Meeting Room, 2nd Floor, Headquarter Building	11.00	Meeting with Academic Staff Venue: 3rd Meeting Room, 1st Floor, A Building
12.30 -	60 mins	Lunch Break		12.00 -		Lunch Break			
13.30	OU IIIIIS	Venue: P. 201, 2nd Floor, Experimental Building, TNUT campus			13.30	60 mins	Venue: Kitchen - Thai Nguyen University - Lao Cai Campus		
13.30 - 15.00	90 mins	Site Visit to Campus and University Facilities	13.30 - 15.00	Site Visit to Campus and University Facilities	13.30 - 15.00	90 mins	Site Visit to Campus and University Facilities	13.30 - 15.00	Site Visit to Campus and University Facilities
15.00 - 15.15	15 mins	Break Venue: P. 201, 2nd Floor, Experimental Building, TNUT campus	15.00 - 15.15	Break Venue: P. 201, 2nd Floor, Experimental Building, TNUT campus	15.00 - 15.15	15 mins	Break	15.00 - 15.15	Break
15.15 -	(0	Meeting with Su	pport S	Staff at University	15.15 -	(0	Meeting with Suppo	rt Staff	at University
16.15	60 mins	Venue: P. 303, 3rd Floor, Building, TN		* * * * * * * * * * * * * * * * * * *	16.15	60 mins	Venue: 3rd Meeting Room, 1st Floor, A Building		
16.15 - 16.30	15 mins	Break	16.15	Break	16.15 - 16.30	15 mins	Break	16.15	Break

			16.30					16.30	
		Meeting with Students	16.20	Meeting with Students			Meeting with Students	16.20	Meeting with Students
16.30 - 18.00	90 mins	Venue: P. 206, 2nd Floor, Experimental Building, TNUT campus	16.30 - 18.00	Venue: P. 303, 3rd Floor, Experimental Building, TNUT campus	16.30 - 18.00	90 mins	Venue: 2nd Meeting Room, 2nd Floor, Headquarter Building	16.30 - 18.00	Venue: 3rd Meeting Room, 1st Floor, A Building
18.00 onwards	Depart to Hotel for Debriet and Dinner							nner	
DAY 2 Wednesday, 23rd August 2023									
		Meeting with Alumni		Meeting with Alumni			Meeting with Alumni		Meeting with Alumni
08.45 - 10.15	90 mins	Venue: P. 206, 2nd Floor, Experimental Building, TNUT campus (Online)	08.45	Venue: P. 303, 3rd Floor, Experimental Building, TNUT campus (Online)	08.45 - 10.15	90 mins	Venue: 2nd Meeting Room, 2nd Floor, Headquarter Building	08.45	Venue: 3rd Meeting Room, 1st Floor, A Building
		Break Venue: P. 201, 2nd	10.15	Break Venue: P. 201, 2nd	10.15 -			10.15	

		Meeting with Employers		Meeting with Employers			Meeting with Employers		Meeting with Employers
10.30 - 12.00	90 mins	Venue: P. 206, 2nd Floor, Experimental Building, TNUT campus (Online)	10.30 - 12.00	Venue: P. 303, 3rd Floor, Experimental Building, TNUT campus (Online)	10.30 - 12.00	90 mins	Venue: 2nd Meeting Room, 2nd Floor, Headquarter Building	10.30 - 12.00	Venue: 3rd Meeting Room, 1st Floor, A Building
12.00 -		Lı	Lunch Break				Lunch	Break	
13.00	60 mins	Venue: P. 201, 2nd Floor, Experimental Building, TNUT campus			13.00	60 mins	Venue: Kitchen - Thai Nguyen University - Lao Cai Campus		
13.00 - 14:00	60 mins	Site visit to faculty Facilities and Interaction with Faculty Support Staff	13.00 - 14:00	Site visit to faculty Facilities and Interaction with Faculty Support Staff	13.00 - 14:00	60 mins	Site visit to faculty Facilities and Interaction with Faculty Support Staff	13.00	Site visit to faculty Facilities and Interaction with Faculty Support Staff
		Venue: TNUT campus	14.00	Venue: TNUT campus			Venue: 2nd Meeting Room, 2nd Floor, Headquarter Building	14:00	Venue: 3rd Meeting Room, 1st Floor, A Building
		Assessors' Internal Meeting		Assessors' Internal Meeting			Assessors' Internal Meeting		Assessors' Internal Meeting
14.00 - 15.30	90 mins	Venue: P. 206, 2nd Floor, Experimental Building, TNUT campus	14.00 - 15.30	Venue: P. 303, 3rd Floor, Experimental Building, TNUT campus	14.00 - 15.30	90 mins	Venue: 2nd Meeting Room, 2nd Floor, Headquarter Building	14.00 - 15.30	Venue: 3rd Meeting Room, 1st Floor, A Building
15.30 - 17.00	90 mins	Clarification Meeting with SAR Team	15.30 - 17.00	Clarification Meeting with SAR Team	15.30 - 17.00	90 mins	Clarification Meeting with SAR Team	15.30 - 17.00	Clarification Meeting with SAR Team

		Venue: P. 206, 2nd Floor, Experimental Building, TNUT campus	Venue: P. 303, 3rd Floor, Experimental Building, TNUT campus			Venue: 2nd Meeting Room, 2nd Floor, Headquarter Building		Venue: 3rd Meeting Room, 1st Floor, A Building			
17:00			to Hotel otel, Thai Nguyen City	17:00		Depart to Hotel					
Evening (Flexible)		Preparation for the	nternal Meeting, and Presentation of the ry Findings	Evening (Flexible)		Dinner, Assessors' Internal Meeting, and Preparation the Presentation of the Preliminary Findings					
	DAY 3 Thursday, 24th August 2023										
09.00 -	120 mins	Presentation of the Preli	minary Findings	09.00 - 11.00	120 mins	Presentation of the Preliminary Findings					
11.00	120 IIIIIS	Venue: Great Hall - TN	UT campus			Venue: 3rd Meeting Room, 1st Floor, A Building					
11.00 - 11.30	30 mins	Closing Session Closing Remarks by AU Closing Remarks by Un Group Photo	iversity representative	11.00 - 11.30	30 mins	Closing Session Closing Remarks by AUN-QA representative Closing Remarks by University representative Group Photo					
		Venue: Great Hall, Grea campus	t Hall lobby - TNUT			Venue: 3rd Meeting Room, 1st Floor, A Building					
11.30 -	150 mins	Lunch and Debrief of th	11.30 -	150 mins	Lunch and Debrief of the Assessor Team						
14.00	150 1111115	Venue: Thai Nguyen Ci	ty	14.00	150 111115	Venue: Lao Cai city					
14.00		Assessors' Departure		14.00		Assessors' Departure					